Съкрушителен успех днес ще постигне зодия Близнаци. Ето и хороскопа от

...
Съкрушителен успех днес ще постигне зодия Близнаци. Ето и хороскопа от
Коментари Харесай

Хороскоп за 9 февруари петък: Една зодия със съкрушителен успех

Съкрушителен триумф през днешния ден ще реализира зодия Близнаци. 

Ето и хороскопа от

Овен

Денят е подобаващ за спокойни занимания. Жизненият Ви капацитет е намален и не би трябвало да надценявате своите благоприятни условия. Не са за препоръчване съществени физически натоварвания, а и тежката работа е по-добре да отложите. Освен това през днешния ден е извънредно уместно време за срещи с родственици и развлечения в фамилен кръг. Трябва да се признае, че няма доста да Ви върви, та по тази причина от тези, работи, за които би трябвало да разчитате на шанс, е по-добре да се откажете. Може да очаквате триумф, в случай че разчитате единствено на себе си.

Телец

За каквито и да било съществени инициативи, денят не е подобаващ. Телците са в безгрижно въодушевление и да се захващат с това, което надали ще съумеете да доведете до край. Ще се появят някакви битови проблеми, само че те няма да са толкоз обилни,че да скапват настроението Ви. Добре минават всевъзможни развлекателни мероприятия, в организацията на които взимате присъединяване. Може да поканите на посетители сътрудници и другари: спонтанна колекция би минала доста радостно. Романтично настроените Телци няма да изтърван опцията да пофлиртуват, само че надали ще стартират дълготрайни връзки през този ден.
 

Близнаци

Днес на Вашия обичан човек му следва да Ви помогне в някаква не лека работа и той сполучливо ще се оправи с тази не лека задача. А триумфът ще бъде толкоз пагубен, че за Вас ще остане единствено опцията да се удивлявате в бързината му на намиране на решения.
 

Рак

Раците би трябвало да бъдат доста внимателни: през този ден представителите на знака доста рискуват да изгубят, и то заради личното си нехайство. Във всяка работа е нужно нараснало внимание и точност, само че това изключително мощно се отнася за тези, които имат работа със комплицирана техника, остри принадлежности и транспортни средства. За благополучие през този ден околните хора няма да Ви основават спомагателни усложнения. Личните връзки ще се подреждат доста хармонично, а разправии са малко евентуални. Вечерта е извънредно подобаваща за отмора в къщи.
 

Лъв

Днес ще съумеете да решите едновременно няколко значими проблеми, в случай че повярвате в себе си и не започнете да губите времето си за незначителни неща. Съсредоточете се на най-главното и ще бъдете осенени от блестящи хрумвания. Възможна е среща с отдавнашни познати, с хора, с които са Ви свързавали доста близки връзки, а общуването ще бъде в действителност прелестно. Не са изключени забавни вести отдалече. Това е прекрасен ден за покупки и решение на битови въпроси, само че пътуванията е по-добре да отложите за по-подходящо време.
 

Дева

Днес ще бъдете настроени за хармонични връзки с околните хора. Може да деянията интерескъм обичания човек и да започнете диалог за фантазиите, желанията и проектите. На работата ще можете да вникнете в същността на нещата и да видите скритите претекстове в активността на сътрудниците. Излизанията пред огромна публика ще преминат добре, а вечерта е за предпочитане да избягвате спорове с околните хора.
 

Везни

Двама от Вашите познати са свързани с някаква загадка, и през днешния ден това ще съставлява за Вас необикновен интерес. Възможно е тяхното запознанство да носи професионален или другарски темперамент и по тази причина където и да идете, дръжте ушите и очите си отворени. Ако можете да съедините точките в картинката и да извършите рационални догатки, ще бъдете в положение да разрешите тази мистерия. Забавлявайте се и не се опасявайте да здравословна доза пъчене. Ако вярно разиграете своите карти, това ще Ви донесе победа.
 

Скорпион

Отношенията Ви с околните се стабилизират. Днес доста по-лесно от всеки различен пут ще съумеете да постигнете съглашения и договорености със „ комплицирани ” хора, които по начало са капризни и непредсказуеми. Неочаквано може да откриете, че можете освен да преодолеете личните си вътрешни несъгласия, само че и на другите да помогнете за реализиране на душевно равновесие. Може да установите, че притежавате гении, за които досега не сте си давали сметка, и да имате предпочитание да ги издемонстрирате на всички поред. На сбирките и празниците ще сте центра на внимание. Проблем в сантименталните връзки може да стане ревността и стремежът на обичания за извънреден надзор над Вас.
 

Стрелец

Може да Ви се появи чувство, че на работата във всеки миг ще стартират някакви промени. Това може би е нов план, който ще се наложи да възглавявате, или пък в счетоводството може да назначат нов приветлив човек. Или пък е допустимо, да сте уловили аромат на капучино от новата кафеварка в офиса. Каквото и да е, следвайте своите инстинкти и вижте, къде ще Ви доведат.
 

Козирог

Отделете повече внимание на своя обичан човек, тъй като другояче у него може да възникне чувството, че напълно не Ви е необходим. И както е известно на всички, работата(каквото и да включва тя) не е вълк, с цел да глутне някого. Посветете този ден на разходки по алеите на парка. Прекъсвани понякога за дълги целувки.
 

Водолей

Днес е незабравим ден с цел да разкажете за всичко, което Ви вълнува, да споделите своите горести, беди и прекарвания.Обезателно ще Ви чуят и схванат. Или, в карая на крайщата, ще одобряват за сведение казаното от Вас. Нека днешния ден стане за Вас ден на искреността.
 

Риби

През този ден душата Ви ще жадува за творчество и креативна реализация, а и за признателни фенове или слушатели, които всичко да оценят. В ролята на подобен може да влезе и Вашия обичан човек, само че в случай че плодовтете на Вашата фикция не са му по усета, търпението му може и да не стигне за дълго време.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР